BOLZANO PIZZA-AFHAALCENTRUM

BOLZANO PIZZA-AFHAALCENTRUM Pizzeria en shoarma gratis thuisbezorgd

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2090 beoordelingen
20 jan 2022 om 22:44 Pizza was super lekker! Wel zelf in de oven moeten doen. Hij was ijskoud. In tegenstelling tot de Redbull die was warm..
19 jan 2022 om 19:56 Netjes bezorgd, een kwartier eerder dan verwachte bezorgtijd (zsm aangegeven)
22 dec 2021 om 23:19 goede service en pizza
20 dec 2021 om 10:13 Twee uur voor bezorging besteld. Toch nog 30 minuten te laat. Schuld wordt neergelegd bij thuisbezorgd. Ik kan dit niet controleren. Van thuis bezorgd kreeg ik wel na bestelling binnen enkele minuten bevestiging. Pizza prima en goed warm.
17 dec 2021 om 22:29 Ik kreeg een pizza waar te veel bloem nog onderzat en kaas op de pizza was niet te proeven.
29 nov 2021 om 11:40 Had een pizza quattro stagioni Besteld met extra uien. Ik kreeg een margherita...... Met heel veel kaasbej een paar stukjes ui.. Gelijk vóór het laatst geweest dat ik hier bestel
27 nov 2021 om 20:37 Echt zonde, bezorgtijd is veeeeeel te lang (meer dan 2 uur), terwijl de pizza’s echt super nice zijn. Wat meer personeel erin gooien en je hebt echt een goedlopende business.
26 nov 2021 om 21:11 Nooit meer h
22 nov 2021 om 21:15 Dunne bodem, royaal belegd, hete pizza stoom kwam er nog vanaf! Smaakvol top
20 nov 2021 om 20:36 levertijd langer dan normaal maar het was dan ook zaterdag avond
10 nov 2021 om 19:47 1 pizza was oke, de andere leek het wel alsof ze de tomatensaus op de pizza vergeten waren, was echt niet lekker vandaar dit keer lage beoordeling!
2 nov 2021 om 21:41 snel bezorgd en lekkere pizza