BOLZANO PIZZA-AFHAALCENTRUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2230 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bolzano Pizza-Afhaalcentrum. Meer weten? Ontdek meer

25 mrt 2023 om 22:41 Goed warm, lekker
17 mrt 2023 om 19:48 Eten was goed, maar die bezorger nee. Mnr kwam helemaal buiten adem naar mij toe. Ik vroeg of de lift niet deed en reageerde fel met Nee!! Hier je pizza en drukt zo de pizza in mijn hand en liep weg. Gecheckt, de lift deed het wel.
11 mrt 2023 om 20:45 Precies op aangegeven tijd bezorgd en smaakt weer top
5 mrt 2023 om 1:01 Had ruim op tijd aangeven hoe laat ik wilde eten en pizza’s waren precies op tijd. Heerlijk gegeten
4 mrt 2023 om 19:41 2x lams 2x kip 2x shoarma kapsalon besteld we kregen 1x lams en 5x shoarma was lekker maar beetje jammer.
26 feb 2023 om 11:24 Bestelling om 18.09 geplaatst. Gekozen voor zo snel mogelijk. Om 19.20 gebeld wanneer ze kwamen. 'Het was druk en stond klaar om bezorgd te worden' Uiteindelijk werd het om 19.35 bezorgd. Is helaas niet de eerste keer.
22 feb 2023 om 0:47 Ik heb lang gewacht en helaas was de pizza niet meer warm
20 feb 2023 om 21:02 Ik bestelde paar uur van te voren voor bepaalde tijd. Helaas half uur te vroeg waardoor sommige koud eten hadden.
9 feb 2023 om 20:59 Pizza was echt niet te eten. Bezorging wel snel en vriendelijk.
9 feb 2023 om 8:41 heerlijk
4 feb 2023 om 21:23 Geweldig weer
3 feb 2023 om 11:41 Lekker eten, snel bezorgd. Heerlijk